Nymarksminde – underholdning og ferie for hele familien

nymarksminde

Som familie kan man ind imellem få brug for et pusterum fra hverdagens stress og jag. Med børn, arbejde, indkøb, madlavning hus og have samt alle de andre ting, som skal passes i hverdagen, er der nok at se til for de fleste. Alle disse gøremål i hverdagen levner ikke meget plads til en pause. Så en gang imellem er det tiltrængt med lidt ferie, så man kan få koblet lidt fra og få slappet ordentlig af.

Mange familier har som tradition at tage sydpå, når sommeren melder sin ankomst, og det er bestemt også en lækker måde at holde ferie på, men der er andre alternativer. Mange har nemlig ind imellem en tendens til at glemme, hvor dejlig et land Danmark egentlig er at holde ferie i. Og i sommerperioden er der faktisk rigtig mange gode muligheder for en spændende og hyggelig ferie for hele familien under hjemlige himmelstrøg.

Nymarksminde i Nordjylland er et besøg værd

Nymarksminde er her et godt bud på et godt sted at besøge som familie. Her er nemlig både mulighed for ophold, underholdning og afslapning. Og det er et rigtig godt sted for et ferieophold med familien.

Nymarksminde ligger tæt på Aalborg i Nordjylland og tilbyder som feriemuligheder både de lidt kortere Bed & Breakfast ophold samt en lidt længere varende bondegårdsferie. I højsæsonen kan man bestille en ferielejlighed til hele familien og så udforske hele dette skønne område, som ud over overnatningsmuligheder også byder på Farmpark med naturlegeplads og mini-zoo med danske bondegårdsdyr til stor fornøjelse for børnene.

I den spændende mini-zoo kan børnene hygge sig med at klappe dyrene og måske få en ridetur på én af hestene? Hvis man er fra storbyen, er det måske ikke hverdag at se et levende bondegårdsdyr, så derfor kan det være en kæmpe oplevelse for især børnene.

Generelt er Nymarksminde et kæmpe område med alle muligheder for god underholdning til hele familien. Man kan eksempelvis udfordre hinanden på den store 18-hullers fodboldgolfbane, hvis man ønsker at inkludere lidt sport i sit sommerprogram. Fodboldgolf minder en lille smule om minigolf. Blot foregår det ved at sparke til en fodbold – og så er hullerne en del større end ved minigolf. Fodboldgolfen byder på god underholdning for såvel ung som gammel. Og det er noget, som hele familien kan samles om.

Derudover er der rig mulighed for at gå nogle smukke gåture i Vodskov og omegn, der ligger tæt derpå. For forældrene vil det være en god måde at koble af på, da man får en masse dejlig frisk luft i den rene natur – noget, man måske ikke er vant til, hvis man kommer fra storbyen og er mere vant til bilernes os.

Mange vender tilbage år efter år

For nogle familier er det nærmest blevet tradition at vende tilbage til Nymarksminde hvert år, da det på mange måder giver mulighed for at lave lidt af hvert. Derfor keder man sig aldrig, og sådan skal det jo helst være på ferier. Vigtigst af alt er dog, at man nyder samværet med hinanden som familie, og det er der helt sikkert også rig mulighed for at gøre på Nymarksminde. Man skaber gode minder, man kan huske tilbage på mange år efter, og man får udnyttet Danmarks dejlige muligheder i stedet for altid at vælge rejsen sydpå.

Måske har man været på Nymarksminde med børnene, da de var yngre og nu står man foran at skulle konfirmere et af børnene? Så er det også muligt at leje et selskabslokale ved Nymarksminde, hvilket mange faktisk benytter sig af. På den måde kan man nyde festen i smukke og underholdende omgivelser. Man kan også leje lokaler på Nymarksminde til konferencer, så der er mange muligheder ved Nymarksminde, hvilket er en fordel for både familier og virksomheder.

Nymarksminde rummer en masse gode muligheder for alle, så det er bare med at komme afsted. Det er ferier du og familien aldrig vil glemme!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *